Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

  av Mona Haugene. Boken vil aktivisere eldre og personer med demens eller kognitive svekkelser. Gir glede, utfordringer og mestring! Boken er anbefalt av Nasjonalforeningen for folkehelsen.

  Boken er et aktivitetshjelpemiddel for eldre og personer med demens eller kognitive svekkelser. Den består av spørsmål innenfor 26 temaer av varierende vanskelighetsgrad, og utfordrer både kunnskap, logikk, humor, sanser, bevegelser og samtaler. Spørsmålene kan være ledende for å hjelpe hukommelsen til riktig svar. Hvert tema er illustert med en tegning som kan som kan fargelegges.


  Nasjonalforeningen for folkehelsen

  Boken anbefales av Nasjonalforeningen for folkehelsen/Demenslinjen. De sier følgende: «Synes det er en fin bok som med mange temaer som berøres. Det gjør det lett å tilpasse spørsmålene og samtaleemne til målgruppa. Et absolutt behov for en slik bok!»


  Boken er utarbeidet i sammen med demenskoordinator, som gir følgende anbefaling:

  «Denne quizboken kan være et svært godt hjelpemiddel for å aktivisere mennesker med demenssykdom. Spørsmålene gir rom for refleksjon og gode samtaler – det har jeg erfart når jeg prøvde ut boken, det ble mang en latter rundt bordet.»

  Aktivisering, glede og mestring er det viktigste!

  Ergonomisk utformede fargeblyanter følger vedlagt.

  NOK 398.00