Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

    av Tore Gabrielsen. Første boken i serien om den intergalaksiske alliansen, som beboerne kaller for Kvea. Både voksene og ungdom kan ha glede av å lese boken.

    Først møter vi Karl som en ung gutt, og hvordan han opplever verden. Etter hvert får vi vite mer om hvor han er. Men Karl og de andre blir etter hvert eldre. De opplever også mye. Med i historien er også nye verdener. Historien er et moderne eventyr, og en framtidsroman. Den skildrer livet til Karl som etterhvert blir berømt i sin samtid. Han er en oppdager. Det er også mange ulike romskip i historien. På noen verdener bor det ikke bare mennesker. I tillegg til Karl og vennene hans handler historien også om de første verdenene i alliansen og om hvordan alliansen blir til.

    Om forfatteren
    Tore L. Gabrielsen ble født sommeren 1956, og han har bodd det meste av livet i Harstad. Interessen for å skrive fikk han allerede i begynnelsen av tyveårene. Men da skrev han for det meste korte noveller. Interessen for å skrive hele bøker blomstret høsten 2008. Selv sier han at dette var høsten han ble grå i håret. Interessen for å skrive ble da så intens, at han ikke klarte å stoppe. Rundt år 2010 hadde han en periode da han skrev mange dikt. Disse leste han inn på video. Videoene be publiserte You Tube under navnet Toreluga. Og nå i 2016 er første boken publisert.

    NOK 299.00