Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

  av Stig Kolbjørnsen. Bokens mål å hjelpe deg ut av «hverdagshjulet», bryte onde sirkler og bevege deg fremover. I en retning du selv ønsker, på dine premisser. Det er essensielt for at du kan føle på den berømte hverdagslykken.

  Hver og en av oss ønsker å leve så lykkelig og harmonisk som mulig, men leger og fagfolk i helsevesen rapporterer oftere og oftere om depresjoner og slitne mennesker uten at det finnes noen medisinske eller fysiske forklaringer. Mange medisinsk sett friske mennesker går rundt og føler seg ikke bra. 

  Konklusjonen er ofte at hverdagens krav i seg selv rett og slett er så tyngende at det gir negative kroppslige utslag. Man går i ring, føler at livet ikke har fremdrift eller føler at livet generelt ikke gir så mye av den velkjente hverdagslykken. Man føler seg nedstemt og ulykkelig. Vi ønsker oss rett og slett et liv som gir mer mening! Hva som føles meningsfylt er forskjellig fra menneske til menneske, vi er jo alle ulike. Så hvordan kommer man seg dit når det ikke kun finnes en oppskrift? Hva er hverdagslykke for deg?

  Det er jo slik for de aller fleste av oss at vi har ikke lyst eller behov til å bli direktører, verdensmestre på ski, ha «fitnesskropper» eller bli best på verken det ene eller det andre. For folk flest holder det med nettopp det å føle harmoni, og at man lever et godt og meningsfylt liv.
  Denne boken har som mål å hjelpe deg ut av «hverdagshjulet», bryte noen onde sirkler og få deg til å bevege deg fremover eller i en annen retning. En retning du selv ønsker, på dine premisser. Det er essensielt for at du kan føle på den berømte hverdagslykken. Du skal rett og slett lære noe om hvordan du kan få hverdagen til å «lade batteriene» dine istedenfor å tappe dem. Boken har som mål å gi deg verktøy til å gjennomføre en slik prosess.
   
  Om forfatteren
  Stig Kolbjørnsen har bakgrunn fra salg og markedsføring, og en yrkeskarrière innen ledelse, kommunikasjon og kundebehandling. Stig har bakgrunn som aktiv innen svømming og seiling. Har vært leder i idrett, trener, samt hatt tillitsverv innenfor foreninger, politikk og styrearbeid.

  Han gjorde for noen år siden en endring i yrkesvalg og er dag sertifisert Coach og driver egen bedrift som jobber med coaching av privatpersoner, ledere og bedrifter. Han holder kurs og foredrag i alt fra arbeidsmiljø, service og konflikthåndtering, til det å finne seg selv og harmonien. Som profesjonell verge jobber han i tillegg med å veilede og motivere mennesker med ulike diagnoser innenfor psykiatri, rus, utviklingshemning og - mennesker med andre omsorgsbehov.

  NOK 239.00