Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

    Av Tor Carsten Nygren. Fortellinger fra virkeligheten.

    Tor Carsten Nygren er oppvokst i Halden, men flyttet tidelig utenlands for mange år. Endte opp Oslo, senere i Bærum og til slutt i Asker. Etter mange år i helsesektoren var han utsatt for en ulykke, og senskader tvang han til å slutte i sin jobb der. Han startet da som kursarrangør og foredragsholder. Allerede som barn opplevde han mye merkelig. Men da han som 18 åring var i en begravelse og så avdøde lys levende, begynte han å skrive ned det han opplevde. Dette ble til en bok "Avtale med en avdød" som kom ut i 2007.  

    Etter som årene gikk opplevde Tor Carsten Nygren stadig at ånder tok kontakt med ham. Også utenomjordiske fikk han kontakt med. Etter hvert ble han overbevist at alt som lever har sjel. Ikke bare mennesker, men også dyr og planter.  

    Han sier: Mine egne erfaringer har overbevist meg om at mennesker overlever den fysiske død. De fortsetter å leve på et annet plan i en annen dimensjon, for senere å kunne bli inkarnert i en ny kropp hvis dette er ønsket eller blir bestemt av overordnede lysvesener. Jeg håper at disse historiene vil gi deg trygghet for at du og dine er udødelige, og et innblikk i nye dimensjoner av livet og døden. Det er min hensikt med denne boken.

    NOK 349.00