Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

  av Kvig, Kristiansen, Jensen og Johansen. Boka er skrevet av oss «Etterkrigsbarna» for å gi et tidsbilde av hvordan dagliglivet var for oss fra fødsel til konfirmasjon.  

  Mange sider av hverdagslivet gjennom barndom og tidlig ungdom er forsøkt skildret. Deler av Bodøs krigshistorie og gjenreisning har fått sin plass.  

  Vår historie er ikke dramatisk, men på mange måter forskjellig fra andre tidsepoker. Vi mener at historien er verdifull, da det hittil helst er «voksentingene» som er omtalt i andre historiebøker. Vår fortelling er forankret i lokalmiljøet, men gir også et bakteppe i forhold til viktige hendelser i inn- og utland. Boka har mange fotografier og egenproduserte illustrasjoner.
   
  Vi har valgt å bruke tilnærmet Bodø-dialekt der det har vært naturlig og ved utsagn fra barnemunn. Intensjonen med boka er å gi jevnaldrende fra Bodø ei god mimrestund, samt gi barn og barnebarn viten om hvordan det var å vokse opp som etterkrigsbarn. Boka vår vil sikkert vekke minner for alle som var barn på denne tiden, uansett hvor i Norge de bodde.  

  NOK 399.00