Søk:
Du har 0 vare i handlekurven
Totalsum: NOK 0

Fakta og opplysning

Om billedkunstneren Kurt Edvin Blix Hansen av Kai Einar Jæger Mikalsen.

[Se mer]

NOK 399.00

av Merete Annie Elvaker. Hvordan få et best mulig liv med en kronisk tilstand

[Se mer]

NOK 200.00

av Petter Nilsen. Om det å leve med en psykisk lidelse. Boken inkluderer synspunkter fra en psykolog, en psykiatrisk sykepleier, pårørende og en venn av forfatteren.

[Se mer]

NOK 125.00

Av Oddny Rød. Om utfordringer internett og sosiale medier kan ha i parforhold. Belyser sosiale mediers funksjon og rolle i mange menneskers liv

[Se mer]

NOK 200.00

av Stig Kolbjørnsen. Bokens mål å hjelpe deg ut av «hverdagshjulet», bryte onde sirkler og bevege deg fremover. I en retning du selv ønsker, på dine premisser. Det er essensielt for at du kan føle på den berømte hverdagslykken.

[Se mer]

NOK 239.00

Av Knut Lystad, Rune Semundseth og Torstein Ellingsen. Tegninger av "Absurdgalleriets Sverre B. Graff". Rosinen i pølsa er en etymologisk spørre-konkurranse. Boken er utformet som en quiz, der den gir tre alternative forklaringer på hvert uttrykk.

[Se mer]

NOK 279.00

Hvordan og hvorfor medier vekker angst. Fortellinger og analyser av Arnhild Løken.

[Se mer]

NOK 220.00

av Dennis Fredriksson. Lær deg for livet - ikke for førerprøven. Boken er tilpasset både automatgir og manuellgir.

[Se mer]

NOK 250.00

av Ingeborg Flakne og Roger Mandal. Boken tar deg med på Ingeborg og Rogers reise, og forteller hvordan den åndelige kraft kan føre to mennesker sammen.

[Se mer]

NOK 333.00
NOK 198.00

av Lise Stousland Flesjå. "Vil du vite?", forteller litt om hvordan reaksjoner kan bli. Hvor knust et hjerte kan bli, når barnet,håpet, dør før foreldrene. Sorgen er forskjellig, like unik som ett hvert menneske.

[Se mer]

NOK 179.00